Gratis verzending vanaf € 49

0

Consumptiecheques Leuven: Wij aanvaarden alle consumptiecheques!

Heb jij ook consumptiecheques ontvangen van je werkgever?

Wij aanvaarden ze, kom dus zeker langs om ons aanbod te bekijken!

Meer over consumptiecheques

Wat is watt? Een basis uitleg van de vermogensmeters/wattage meting.

24/03/2021 - Overal waar je kijkt (Strava/Zwift) zie je tegenwoordig watt(age) staan. Waar dit vroeger vooral weggelegd was voor de professionele wielrenners zie je dit nu ook meer en meer bij de recreant. Wat is Watt? Waarom is dat interessant? Wat is het verschil met een hartslagmeter? Hoeveel watt produceren profrenners? Op deze en andere vragen vind je hier je antwoord!

Lees meer...

Wil je een GPS installeren op je BMW RT 1250 - bj 2020?

20/04/2021 (F) Hier leggen we kort 2 montages uit. LET OP: bij beide montages is het niet meer mogelijk om het 'rolwiel' van BMW te gebruiken.

Lees meer...

Zumo 660 kaartversie 2021.20 kan niet geheel Europa laden

10/06/2021 (F) Sinds de nieuwe kaartversie update 2021.20 kan niet heel Europa meer op de gps. Dit komt omdat de kaartversie tegenwoordig meer dan 4 GB bevat en dit wordt niet ondersteund door de toestellen. Hoe los je dit op? Dat lees je hier!

Lees meer...

inReach Satelietabonnement Garmin 

18/06/2021 (F) Tegenwoordig heb je bij verschillende Garmin toestellen de mogelijkheid om een inReach Satelietabonnement af te sluiten. Met dit abonnement heb je toegang tot wereldwijde Iridium® satellietnetwerk. Via dit satellietnetwerk heb je een 100% wereldwijde dekking waarbij je berichten kan verzenden en ontvangen, routes navigeren, je reis tracken en delen en, indien nodig, een SOS afgeven om noodhulp te krijgen van een 24/7 bereikbaar wereldwijd controlecentrum. Hoeveel kost dit abonnement en wat zijn de functies? Dat lees je hier.

Lees meer...

Waarom komen mijn waarden van Garmin Connect niet overeen met STRAVA?

Je gaat een fietstocht fietsen van 100 km, je laadt alles op zoals het moet naar Garmin Connect. Nadien kijk je op Strava en zie je opeen 100,4 km?! Hoe komt het dat mijn waarden niet overeenkomen? Dat lees je hier!

Lees meer...

Welke Garmin hartslagband heb ik nodig? Lees er hier alles over!

Garmin heeft 3 hartslagbanden: HRM-Dual, HRM-PRO, HRM-SWIM. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn. Zo weet je meteen welke band het beste is voor u!

Lees meer...

OnRoute Motorkaart "Routeberekening niet mogelijk" op Zumo XT

16/03/2021 - Afgelopen week is er een grote update geweest van de Zumo XT (versie 5.90), met heel veel leuke nieuwe features, maar lopen gebruikers tegen een groot probleem aan;
Als je andere kaarten op het toestel hebt staan/zet dan de standaard City Navigator kaarten, werken deze niet meer.
Er komt, als je een adres of locatie invoert, of een rondreis laten zoeken, direct de melding "Routeberekening niet mogelijk" ...

Lees meer...

GPS-trackers met SIM-kaart: kies ik voor 2G of 3G ?

31/10/2019 (TP) - De laatste paar weken kregen we van enkele klanten de volgende opmerking: jullie verkopen trackers die via het 2G data-netwerk communiceren, maar diezelfde fabrikant heeft nu ook trackers die via 3G werken. Waarom verkopen jullie nog de “oude” 2G trackers, in plaats van de nieuwere 3G trackers ?
Het antwoord is eenvoudig : wij kiezen voor ...

 

Lees meer...

Wetgeving over gebruik van DRONES

13/12/2016 (TP) (Updated 03/03/2018) - Drones en de Belgische wetgeving : de laatste tijd hoor je er meer en meer over spreken tijdens nieuwsuitzendingen op TV.

In een poging wat meer duidelijkheid te brengen over wat mag en wat niet mag, hebben we 't één en 't ander op een rijtje gezet.

Lees meer...

Live geocaching op Garmin Oregon 7xx GPS-toestellen

20/10/2016 (TP) - Met onderstaande handleiding proberen we je duidelijk te maken hoe je de Live geocaching functie activeert en gebruikt op je Garmin Oregon 7xx GPS-toestel.

 

Wat heb je nodig ?

- een account op www.geocaching.com - een gratis "basic" account is al voldoende

- een smartphone met internet-toegang / data-abonnement en de mogelijkheid om een lokaal wi-fi netwerk te creëren op die smartphone

- en natuurlijk een Garmin Oregon 700/750/750T GPS-toestel ...

Lees meer...

13e Waypoint Leuven GPS motor-rondrit : een sfeerverslag

08/10/2016 (TP) - Vorig weekend vond onze 13e Waypoint Leuven GPS motor-rondrit plaats.

Kon je er om één of andere reden niet bij zijn ? Wel, speciaal voor jou hebben we het volgende sfeerverslag gemaakt !

Lees meer...

Garmin CN NT EU 2017.20 kaartupdate zonder DEM

08/09/2016 (TP) - Er is sinds vorige nacht een nieuwe kaartupdate voor de Garmin City Navigator NT(U) Europe wegenkaart. We zitten nu aan versie 2017.20.

Na het updaten van het kaartmateriaal blijkt echter dat de DEM-kaartlaag verdwenen is ...

 

Lees meer...

Coyote Mini

Op pad met Yaro ... dankzij Ram Mount

14/01/2016 (TP) - We kregen zonet enkele foto's binnen van Yaro. Hij is verzot op de vrije natuur, maar het is voor hem jammer genoeg niet mogelijk om er op z'n eentje op uit te trekken.

Maar dankzij Ram Mount kan Yaro nu wel op pad ...

 

Lees meer...

Gebruik van zenders bij de jacht

01/10/2012 (TP) en bijgewerkt 15/12/2015 (TP) - Goed nieuws voor al wie gebruik maakt van zenders bij de jacht: sinds begin september 2012 werd er in overleg met het BIPT en de belangenverenigingen voor jagers een nieuwe wetgeving uitgewerkt, waardoor er nu eindelijk een wettelijk kader bestaat betreffende het gebruik van zendontvangers (walkie-talkies dus) bij de jacht.

Die nieuwe wetgeving is er gekomen omdat er heel wat jagers gebruik maakten van walkie-talkies op frequenties die hier in België eigenlijk niet waren vrijgegeven voor de jacht.

Lees meer...

Edge Touring ( Plus )

Edge Touring ( Plus ) software update 2.80

24/11/2015 (FDK) - Er is sinds november een nieuwe interessante software update uit voor de Edge Touring ( plus ) modellen, 2.70 naar 2.80.

Het is nu mogelijk om een koers na te rijden zonder begeleiding en zonder dat deze herberekend wordt. Je bent m.a.w. 100% zeker dat je de route gaat rijden die jij hebt gedownload op het toestel! Voor wie dit interresant is en waarom dit interessant is lees je hier!

 

Lees meer...