Gratis verzending vanaf € 49

0

WayPoint Leuven

WayPoint_winkel.jpgHet begon allemaal in 2001...

De geschiedenis van Waypoint Leuven start in 2001, toen Dirk Mertens, fervent motorrijder, als één van de eersten een Garmin GPS toestel op zijn motor monteerde en er gaandeweg alles over leerde.

Toen besloot Dirk Mertens zijn passie voor brillen en glazentechnologie te combineren met zijn hobby: motorrijden. In de optiekzaak (Optiek Mertens) werd een klein hoekje gereserveerd voor GPS-toestellen en communicatiesystemen.

Langzaam maar zeker groeide de verkoop naar een steeds hoger niveau en in de loop van 2007 werd duidelijk dat het zo niet langer verder kon. Optiek Mertens begon, vooral tijdens de zomermaanden, te veel hinder te ondervinden van het steeds maar groeiend aantal klanten die van overal langs kwamen. De mond aan mond reclame deed duidelijk zijn werk.

 

Een gloednieuwe GPS-zaak in 2008

De oplossing kwam vrij onverwacht toen aan de andere kant van de straat een pand vrij kwam. Na de nodige sloop- en bouwwerken werd in juni 2008 Point2 boven het doopvont gehouden.

Deze unieke speciaalzaak, 100 % gespecialiseerd in draagbare GPS systemen, tracklogging systemen, outdoor/sport camera's, communicatiesystemen, motorhelmen en alle toebehoren voor deze producten betreft is gelegen recht tegenover de bekende optiekzaak.

Ook SoftSolutions in Paal werd omgetoverd tot Point2 (Paal). De reden van deze samenwerking was heel eenvoudig: Dirk Mertens en Bart Mertens, de zaakvoerders van beide GPS speciaalzaken, en neen ze zijn geen familie, werkten reeds meerdere jaren samen waar mogelijk. Ze deelden reeds meerdere jaren samen met Motornet.be een stand op het Motorsalon te Brussel. Beiden dragen immers service en een degelijke uitleg voor én na verkoop hoog in hun vaandel.

 

Naamsverandering in 2011

WayPoint is de nieuwe naam en logo voor Point2. Alles blijft echter gewoon bij het oude, dezelfde mensen, dezelfde kwaliteit en service. Sinds meer dan 10 jaar zijn we dus officieel Garmin en TomTom dealer. WayPoint geeft u op deze site een uitgebreid overzicht aan van de verschillende GPS toestellen en de bijbehorende accessoires van deze merken aan. Daarnaast zult u hier veel informatie en support vinden over de specifieke mogelijkheden van deze toestellen.

 

Niet zomaar een ‘winkel’, wel een GPS-speciaalzaak!

Als bedrijf gespecialiseerd in mobiel en recreatieve GPS navigatiesysteem onderscheiden wij ons onder andere doordat we nagenoeg alle relevante toestellen in onze toonzaal "werkend" hebben staan. Of het nu gaat om een wandel, auto of moto GPS toestel: u kan er bij ons naar kijken en op werken voordat u een beslissing neemt. Onze medewerkers geven u een correcte en deskundige uitleg en advies bij uw aankoop.

Eenmaal uw beslissing genomen stopt het niet voor hen. We zorgen er voor dat uw toestel volledig gebruiksklaar is, geladen met de nieuwste firmware, flitspalen, fietsknooppunten enz. Daarenboven staan we achter de producten die we verkopen. Wij werken dan ook enkel met leveranciers die net als wijzelf een prima service na verkoop bieden. En zelfs daar stopt het niet.

Als specialisten voelen we ons verplicht meer te bieden dan alleen maar "verkoop". Onze techniekers monteren indien gewenst uw pas aangekochte GPS toestel of intercomsysteem op uw motorfiets in onze moderne werkplaats. Hoewel de meeste GPS toestellen zeer gebruiksvriendelijk zijn hebben ze soms zoveel mogelijkheden waardoor een opleiding wenselijk is. Ook daar helpen we u verder.

Hiervoor werken we samen met Galileo Trainingscenter vzw, zij bieden werkelijk alle mogelijke GPS-opleidingen aan, zelfs op maat!