De ambassadeurs van Waypoint Leuven zijn:

Waypoint Leuven steunt lokale talenten zodat zij zich 100% op hun sport kunnen focussen en dit met het beste materiaal. Hieronder meer info over deze topsporters.

 

 Frans Claes | professionele mountainbiker

Frans Claes

Mountainbiker Frans Claes kan al sinds 2010 rekenen op de steun van Waypoint Leuven. In onze speciale Frans-Claes-Blog kan je meer lezen over zijn prestaties in binnen- en buitenland. Of je kan ook een kijkje nemen op zijn persoonlijke website.


Afbeeldingsresultaat voor de jogclub herent

Robrecht Paesen en Seppe Odeyn zijn sinds jaar en dag klant bij Waypoint Leuven. Buiten dat ze beiden gepassioneerd zijn door sport zijn ze ook gepassioneerd door de techniek en de ontwikkelingen die er achter schuilt. Samen maken ze een sport Podcast 'over alles dat met sport te maken heeft'. Waypoint Leuven leent ze producten uit die ze uitvoerig testen en die ze dan vervolgens uitvoerig bespreken.

Ben je nog op zoek naar entertainment en infotainment van de bovenste plank? Beluister dan zeker één van hun Podcasts of bekijk één van hun leuke filmpjes. Meer info: https://www.dejogclub.be/. Veel kijk en luister plezier! :)


Jorre Verstraeten | professionele judoka

   Afbeeldingsresultaat voor jorre verstraeten 

Waypoint Leuven steunt jong talent! 

Jorre Verstraeten (4/12/1997, Leuven), begon met judo op 6-jarige leeftijd, hij begon toen ook met atletiek. Op zijn 13 stopte hij met atletiek. Zijn aantal medailles in de jeugdcategorieën is bijna niet te tellen. In 2019 won Jorre een bronzen EK-medaille bij de senioren tijdens de Europese Spelen in Minsk. Datzelfde jaar won hij de Wereldbeker in Tel Aviv. Jorre Verstraeten studeert lichamelijke opvoeding met een master in sportmanagement aan de VUB en spreekt Nederlands, Frans, Engels en een beetje Duits.

Jorre gebruikt een Garmin Fenix 6s Pro horloge voor het dagdagelijks leven, tijdens zijn training (zonder horloge) gebruikt hij de Garmin HRM-Pro hartslagband met intern geheugen zodat hij nadien zijn hartslag kan uploaden én om op gewicht te blijven gebruikt hij een Garmin Index S2 weegschaal.


Heel wat van de MTL-leden zijn als het ware "kind aan huis" bij Waypoint Leuven. Dus wanneer zij in september hun jaarlijkse motor-rondrit organiseren, steken wij een handje toe en zorgen ervoor dat de routes ook in GPS-formaat beschikbaar zijn.

  

Ook De Vuurvreters doen voor hun jaarlijkse rondrit beroep op ons voor de verwerking van hun routes naar GPS-formaat.

  

Ook de club Triatlon Duatlon Leuven wordt sinds 2012 door Waypoint Leuven gesteund.

  

Elk jaar organiseert Don Bosco Groenveld een motor-rondrit, waarbij Waypoint Leuven assisteert bij het aanbieden van de motor-routes in GPS-formaat.

  

Clubmot biedt Avontuurlijke Motorreizen aan, met hoofdletter A en hoofdletter M !!! En ook hier assisteert Waypoint Leuven bij het verwerken van de routes tot GPS-formaat...