WayPoint Dirk Mertens


Linus Mertens

Zoon van Dirk Mertens, sinds eind 2013 draait hij mee in Waypoint Leuven.

Adrenalinejunkie met een passie voor elektronica, gadgets, licht en geluid.

Van jongsaf gefascineerd door alles wat snel gaat. Tegenwoordig rijdt hij regelmatig met zijn Triumph Daytona 675 op circuits zoals dat van Mettet of Zolder. Wanneer er langere toertochten gereden worden, zoals de Waypoint Leuven GPS rondrit, is er een Triumph Tiger 800. Als dagelijks vervoer wordt er gefietst. Op de koersfiets wordt er gebruik gemaakt van een Garmin Edge, of een Wahoo ELEMNT ROAM.WayPoint Dirk Mertens

Dirk Mertens

Techniek, dat is de rode draad door het leven van Dirk. Hij is er als het ware groot mee geworden, zijn ouders runden immers een bloeiende uurwerk-, juwelen- en optiekzaak. Het pad werd dus min of meer voor hem geëffend.

De laatste jaren combineert hij zijn passie voor al wat met brillen en glazentechnologie te maken heeft met zijn hobby's : fietsen, MTB'en en motorrijden. Met de nieuwe WayPoint zaak is de cirkel rond. Van bril over contactlens tot GPS: als het maar met techniek te maken heeft (meten is weten is zijn eeuwige slogan)!   

Floris De Keyser

Al sinds 2011 werkt Floris bij Waypoint Leuven. In 2018 heeft hij even andere oorden opgezocht om dan 2 jaar later terug te komen, dit keer als medezaakvoerder. 

Zelf heeft hij lang rondgereden met een Yamaha R6 maar de laatste jaren concentreert hij zich meer op het sporten. Trailrunning, zwemmen, fietsen, triatlon, wandelen en voetbal zijn maar enkele van de sporten die hij gepassioneerd uitoefent. 

Zijn doel voor elke dag: 'Voor elke klant de juiste oplossing zoeken!'.

  

Dante Beddegenoots

In mei 2022 is Dante het Waypoint Leuven Team komen versterken. Na zijn studie bedrijfsmanagement is hij meteen beginnen werken bij EASI. Hij miste zijn passie in de job en heeft dan besloten om een job te zoeken die dichter bij zijn passie ligt: motorrijden en sporten.

Dante rijdt in de weekends met zijn Royal Enfield Interceptor en Garmin GPS. Zo niet, vind je hem terug op zijn Giant fiets. Ohja, ook zijn loopschoenen durft hij van tijd tot tijd eens boven te halen.