Gratis verzenden bij bestellingen > € 100

0

Huren van GPS-toestel, Camera, Walkie-Talkie, Drone...

Wil je een Garmin GPS huren voor een outdoor activiteit, of voor gebruik in de wagen of op de motorfiets ? Of zoek je een action camera te huur, voor tijdens je vakantie ? Of een setje walkie-talkies ? 

Lees meer...

Updaten van GPS & Computer

Is het kaartmateriaal op je GPS-toestel aan een update toe, maar weet je niet hoe eraan te beginnen ? Of heb je net een GPS-toestel aangeschaft en ondervind je problemen bij de installatie van de kaarten en bijhorende software op je computer ? Dan kan je bij ons terecht voor een oplossing - óók indien je je GPS-toestel niet bij ons zou hebben aangeschaft !

Lees meer...

Montagecenter

Waypoint Leuven heeft een eigen werkplaats, met alles erop en eraan. Hier hebben we alles wat nodig is voor een perfecte montage van GPS-toestellen en intercomsystemen op motorfietsen, fietsen, quads ...

Lees meer...

GPS-opleidingen

Na aanschaf van uw GPS-toestel begint het pas : hoe leer je er goed mee werken ? Bij Waypoint Leuven kan je terecht voor opleidingen en praktijkdagen.

Lees meer...

Herstellingen

Loopt er wat fout met uw toestel ? Heeft het toestel rare kuren, of is er een technisch defect ? Dan kan u uw toestel bij ons binnen brengen voor herstelling - óók indien u uw toestel niet bij ons zou aangekocht hebben !

Lees meer...

Routes, tracks & waypoints

Ben je op zoek naar websites waar je GPS-tracks en -routes kan downloaden ? Wij hebben er een aantal op een rijtje gezet, voor motorrijders, fietsers, wandelaars, ruiters, en geocachers.

Lees meer...

Support-website Waypoint Leuven

Support.jpg

 

Lees meer...

POINT2 BVBA (WAYPOINT)

Diestsesteenweg 31
B-3010 Kessel-Lo (Leuven)

www.waypointleuven.be

BE-0818 630 114

CONTACT

Tel.: +32 (0)16 26 22 80
Fax: +32 (0)16 26 22 83

Stuur ons een e-mail
 

OPENINGSUREN

Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 13u en 14 tot 18u
van 1 april t/m 31 augustus :
elke donderdag, avond-opening tot 20u!

Zaterdag: 10 tot 17u doorlopend

Zondag en maandag gesloten