Huren van GPS-toestel, Camera, Walkie-Talkie, Drone...

 

Garmin GPS huren ?

KLIK HIER

of scroll naar onder
voor meer info

Action Camera huren ?

KLIK HIER

of scroll naar onder
voor meer info

Walkie-Talkie huren ?

KLIK HIER

of scroll naar onder
voor meer info

 

-->  download hier de lijst met onze huurprijzen  <--

 

Bent u op zoek naar een GPS-huurtoestel voor een outdoor activiteit, of voor op de motorfiets of in de wagen ?
Of wil u een Action Camera huren, voor op vakantie bijvoorbeeld ?
Of bent u op zoek naar een setje walkie-talkies ?

We, dat kan allemaal ! Al deze toestellen zijn ook te huur bij WayPoint Leuven. U betaalt een waarborg overeenkomstig de nieuwprijs van de toestellen, plus een huurbedrag, afhankelijk van het gekozen toestel en de duur van de huurperiode. De waarborg dient cash of via bancontact betaalt te worden, NIET via kredietkaart.
De lijst met alle huurprijzen kan u downloaden via de link hierboven.
De links naar de online huurformulieren vindt u hieronder terug.
 

Aanbod huur-GPS-toestellen

 
Voor op de motorfiets beschikken we over een handvol Garmin Zumo 350LM toestellen. Deze worden geleverd inclusief voedingskabel voor op de motor (via cigaretteplug adapter), een standaard montage-beugel voor rond een buizenstuur, en een beschermtasje. Op de toestellen zit het kaartmateriaal van heel Europa voorgeladen.
 
Voor in de wagen beschikken we over een aantal Garmin Drive 50 toestellen. Deze toestellen worden geleverd met bijhorende zuignapsteun en voedingskabel, plus beschermtasje. Op de toestellen zit kaartmateriaal voorgeladen van heel Europa, USA + Canada en Zuid-Afrika. Indien nodig kan er ook ander kaartmateriaal voorzien worden (mits betaling van een kleine opleg).
 
Voor outdoor gebruik (wandelen, fietsen, geocaching) hebben we een twintigtal Garmin Etrex Touch 25 toestellen ter beschikking. Deze toestellen zijn voorzien van een gedetailleerde Garmin TopoActive kaart van Europa, met Onroute Adressenzoeker-uitbreiding.
Indien nodig kan er ook ander kaartmateriaal voorzien worden (mits betaling van een kleine opleg). Batterijen (2 batterijen type AA) zijn NIET inbegrepen.
 
 
En beslis je binnen de maand na het huren van zo'n toestel over te gaan tot de aankoop van een Garmin GPS-toestel, dan betalen we je het huurbedrag (tot maximaal één week) terug ! In dat geval heb je dus gedurende een week GRATIS een toestel kunnen testen !
 

Aanbod huur-Action Camera's

 
We hebben de volgende camera's ter beschikking voor verhuur:
  • GoPro Hero7 Black Edition
  • GoPro Hero4 Silver Edition
Deze camera's worden geleverd met een setje kleefplaatjes voor montage op een vlak of gebogen oppervlak. Daarnaast kan u (mits een kleine meerprijs) ook nog een heel aantal andere accessoires huren, zoals een extra batterij of extra geheugenkaartje, extra montage-materiaal ...
 
 
 
 

 

 

Aanbod huur-Walkie-Talkies

 
Je kan bij Waypoint Leuven ook terecht voor het huren van walkie-talkies : wij hebben 2 sets van telkens twee Kenwood UBZ-LJ8 walkie-talkies ter beschikking. Daarnaast beschikken we ook over vier robuuste Alan HP450 walkie-talkies, en indien nodig hebben we ook nog een Kenwood TK-3301 walkie-talkie ter beschikking.