Updaten van GPS & Computer

Is het kaartmateriaal op je GPS-toestel aan een update toe, maar weet je niet hoe eraan te beginnen ?

Of heb je net een nieuw wandel- of fiets-GPS-toestel aangekocht, met het nodige kaartmateriaal erbij, maar schrikt de installatie van de software op je computer je af ?

Slaag je er niet in je aangekochte kaartmateriaal op je GPS-toestel te laden ? Loopt het updaten van je kaartmateriaal via je Lifetime Map Update abonnement altijd fout ?

Of zijn computers gewoonweg je ding niet, en laat je dat werk liever aan de "specialisten" over ?

Geen probleem, wij kunnen je helpen !

Breng je GPS-toestel en/of je computer (PC of MAC) bij ons binnen, en wij zorgen ervoor dat het kaartmateriaal (en eventueel ook flitspaallocaties en dergelijke) bijgewerkt wordt op je GPS-toestel, of dat het kaartmateriaal en alle benodigde Garmin software (WebUpdater, Basecamp, MapInstall ...) op je computer wordt geïnstalleerd.

Let wel, een dergelijke kaart-update of software-installatie neemt al gauw enkele uren in beslag, je zal je GPS-toestel en/of je computer dus een dag (of twee) bij ons moeten achterlaten. Maar dan ben je er ook zeker van dat alles correct geïnstalleerd is wanneer je je GPS-toestel en/of computer weer komt ophalen !

Voor de prijs moet je het in elk geval niet laten : voor het bijwerken van het kaartmateriaal op je GPS-toestel hanteren we een vast tarief, namelijk € 20,- (*), een firmware-plus-flitspalen-update voor je GPS-toestel kost € 15,- en voor een "standaard" installatie van Garmin software op je computer zal je zelden meer dan € 60,- betalen (werkuren worden in regie aangerekend, à rato van € 60,- per uur).

Zoals gezegd neemt een kaart-update of een software-installatie behoorlijk wat tijd in beslag, dus we raden u aan op voorhand contact met ons op te nemen via ons contactformulier, zodat we alles zo goed mogelijk kunnen inplannen in onze agenda.

Een goede service is belangrijk voor onze klanten, daar zijn wij ons terdege van bewust. Aarzel dus niet om beroep op ons te doen voor het bijwerken van uw GPS-toestel en/of de installatie van Garmin software op je computer!

 

(*) prijs per kaartproduct, prijs is exclusief aanschaf Garmin Numaps Onetime Update of Garmin Lifetime Update en eventuele geheugenuitbreiding d.m.v. extra microSD kaartje