Zumo 660 kaartversie 2021.20 kan niet geheel Europa laden

 

Sinds de nieuwe kaartversie update 2021.20 kan niet heel Europa meer op de gps. Dit komt omdat de kaartversie tegenwoordig meer dan 4 GB bevat en dit wordt niet ondersteund door de toestellen. Hoe los je dit op? Dat lees je hier! 

Stap 1: installeer via Garmin Express een kleine regio op je toestel + laat de nieuwe kaartversie installeren in Basecamp. Zo staat er een kleine regio reeds op je toestel en heel Europa in Basecamp.

 

Stap 2: Wil je heel Europa op je toestel? Open Mapinstall en installeer via dit programma de rest van Europa op een SD kaart. Let op, je kan max. 4GB installeren! Je zal dus enkele landen niet kunnen meesturen, zie onderaan de balk, wanneer dit rood kleurt heb je te veel kaarten aangeduid. TIP: plaats het SD kaartje in een kaartlezer, zo gaat het aanzienlijk sneller!

Je kunt er eventueel voor kiezen om een gebied inclusief de Benelux te selecteren. Het is dan wel verstandig om het Benelux bestand van het toestel te verwijderen. Dit bestand vind je in de map \Garmin en heeft de naam gmapprom.img.

 

 

Stap 3: Plaats het SD kaartje terug in het toestel: klaar!