Gratis verzending vanaf € 50

0

Waypoint Leuven steunt...

 

Regelmatig worden wij gecontacteerd door verenigingen in verband met sponsoring en/of ondersteuning van activiteiten. Jammer genoeg kunnen we niet op alle aanvragen positief reageren.

Maar dat neemt niet weg dat we elk jaar toch wat tijd en/of budget vrijmaken voor een aantal partners die ons nauw aan het hart liggen, of die origineel uit de hoek komen.

Hieronder een overzichtje van de verenigingen en/of partners die op onze steun kunnen rekenen...

Frans Claes

Mountainbiker Frans Claes kan al sinds 2010 rekenen op de steun van Waypoint Leuven. In onze speciale Frans-Claes-Blog kan je meer lezen over zijn prestaties in binnen- en buitenland. Of je kan ook een kijkje nemen op zijn persoonlijke website.

  

Heel wat van de MTL-leden zijn als het ware "kind aan huis" bij Waypoint Leuven. Dus wanneer zij in september hun jaarlijkse motor-rondrit organiseren, steken wij een handje toe en zorgen ervoor dat de routes ook in GPS-formaat beschikbaar zijn.

  

Ook De Vuurvreters doen voor hun jaarlijkse rondrit beroep op ons voor de verwerking van hun routes naar GPS-formaat.

  

Ook de club Triatlon Duatlon Leuven wordt sinds 2012 door Waypoint Leuven gesteund.

  

Elk jaar organiseert Don Bosco Groenveld een motor-rondrit, waarbij Waypoint Leuven assisteert bij het aanbieden van de motor-routes in GPS-formaat.

  

Clubmot biedt Avontuurlijke Motorreizen aan, met hoofdletter A en hoofdletter M !!! En ook hier assisteert Waypoint Leuven bij het verwerken van de routes tot GPS-formaat...