Garmin Forerunner 165 - NIEUW

PRIJSKRAKER WORDT PRIJZENPAKKER

WAAROM DE FORERUNNER 165 (MUSIC) ALS MUZIEK IN DE OREN KLINKT

Indommelende goede voornemens opnieuw wat kracht bijzetten. Dat is wat Garmin doet met de Forerunner 165. Het nieuwe technologische trainings-hebbeding weet heel wat boxen af te tikken voor een perfecte analyse van je gezondheid én je workouts en combineert dat ook nog eens met een scherpe prijs. Hoe deze prijzenkraker van jou ook een prijzenpakker kan maken, ontdek je alvast hier.

 

GROTER MAAR NIET ZWAARDER 

 

Beginnen doen we meteen met één van de grootste troeven van deze Forerunner 165. Het touchscreen AMOLED-scherm van 1,2 inch biedt niet alleen een ruimer, maar ook een helderdere weergave van al je statistieken en trainingsopties. Die verbeterde feature weet Garmin overigens te bewerkstelligen zonder een noemenswaardige gewichtstoename, waardoor het sporthorloge uiterst functioneel en praktisch blijft. Als extra surplus daarop werd er ook extra aandacht besteed aan een ‘Run’-knop, die het gebruik nog zou moeten vergemakkelijken.

 

TROUW AAN RUNNING-DNA

 

Met die laatste feature benadrukt de Forerunner 165 nog eens extra zijn karakteristieken als sporthorloge ‘voor de loper’. Van de 25 sportmodi die op het toestel beschikbaar zijn voor datatracking, is dan ook een hele resem aan loop- trail- en wandelactiviteiten beschikbaar, zoals hardlopen, hardlopen op indoor tracks, virtueel hardlopen, lopen op de loopband, trailrunning, ultrarun, wandelen, binnenwandelen, trappen klimmen en trapklimmer.

 

Daarnaast werden er ook trackingprofielen opgemaakt voor je prestaties bij het fietsen, indoor fietsen, zwemmen in het zwembad, zwemmen in open water, cardio, tennis, pickleball, padel, krachttraining, yoga, pilates, HIIT en crosstraining.

 

Het meest opvallende is hierin mogelijks de afwezigheid van een multisport/triatlonprofiel en een ski- of snowboardmodus. Dat laatste gebeurde zelfs ondanks het feit dat het toestel wel over een speciale geïntegreerde hoogtemeterfunctie beschikt.

Deze twee extra sportmodi werden - net zoals de Elevate V5-sensor - voorbehouden voor de duurdere sporthorloges in het Garmin-gamma, zoals de Forerunner 265.

 

KLINKT ALS MUZIEK IN DE OREN

 

Voor het overige biedt de Forerunner 165 de gekende verscheidenheid aan features die we van Garmin intussen gewend zijn. Accurate GPS-tracking gecombineerd met een heleboel inzichten in je sportprestaties, gezondheid en trainingsprogramma vormen wederom het handelsmerk van deze prijskraker in het aanbod van de Amerikaanse marktleider.

 

In dat uitgebreide aanbod zorgde Garmin binnen het Forerunner 165-gamma ook nog eens voor een extra opsplitsing door een versie met en zonder extra muziekopties toe te voegen. Zo is de Garmin Forerunner 165 Music voorzien van 4GB aan extra opslag om jouw favoriete workout-muziek op te slaan en deze haarzuiver te laten afspelen via draadloze verbinding met je bluetooth-oortjes of hoofdtelefoon. Voor dat fijne muzikale extraatje leg je een slordige 50 euro meer neer op de toonbank.

 

Hierdoor vormt de Forerunner 165 de ideale opstap voor zowel de gedreven sportofiel die dankzij de op-maat-gemaakte trainingsschema’s en pacingplanner droomt van een snellere rondetijd, alsook voor de levenslustige levensgenieter die in het midden van de gejaagdheid van ons dagelijkse bestaan, letterlijk de vinger aan de (Garmin) pols(horloge) wil houden om te checken hoe fit en gezond hij in het leven staat, dankzij onder andere de zuurstofsaturatiemeter, stresstracker, slaapmonitoring en tracking van je menstruatiecyclus.

WAAROM DE FORERUNNER ABSOLUUT IETS VOOR JOU IS:

 

  1. Nagenoeg alle technische snufjes van een hypermodern sporthorloge samengebald in een stijlvol en functioneel ontwerp
  2. Extra ruime batterijduur tot wel 11 dagen zonder opladen
  3. Prestatie-/gezondheidstracker én verbeteraar in één met de op maat geconfigureerde trainingsschema’s
  4. Door zijn waterbestendigheid ook te gebruiken tijdens het (openwater) zwemmen
  5. Uiterst scherpe prijs voor de versie met muziek

 

WAAROM DE FORERUNNER NIET HELEMAAL OP JOUW MAAT IS:

 

  1. Uitgebreidere datatracking van prestaties en gezondheid voor diepgaandere analyses is nog beter mogelijk met de toestellen uit het hogere prijssegment van Garmin

  2. Geen mogelijkheid tot specifieke trainingsprofielen voor multisport en triatlon en/of skiën en snowboarden

  3. Geen kaartweergave mogelijk op het scherm

  4. Geen ondersteuning van fietsvermogenssensoren of smart trainers

Gerelateerde berichten